fbpx

More Coaches

Προπονήσου με τους top trainers και κέρδισε περισσότερα απ' όσα νομίζεις.

Βρες το δικό σου trainer, Fitness, Yoga ή Pilates και γυμνάσου όπως σου αξίζει!

Μαρίνα Αθανασιάδου

Pilates Coach

Μπορεί το νερό και η αποκατάσταση από χρόνιες παθήσεις να σχετίζονται με το Pilates; Κι όμως. Η Μαρίνα Αθανασιάδου, με ειδικότητες σε Κολύμβηση και Ναυαγοσωστική, καθώς και με πιστοποιητικό σε Aquaphysical πρακτικές, εξασκεί ευλαβικά το Pilates τα τελευταία 15 χρόνια. Και αυτό συμβαίνει με την σημαντική πιστοποίηση του παγκοσμίως ειδικού Alan Herdman, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την επαγγελματική της ταυτότητα. Σκοπός της Μαρίνας είναι να συνδυάσει τεχνικές για πιο άμεσα αποτελέσματα. 

Ιωάννα Δρανδάκη

Yoga Coach

Ξεκίνησε ως Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α, συνέχισε ως καθηγήτρια Fitness και διετέλεσε μέχρι και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλα ιδιωτικά γυμναστήρια. Όταν όμως η Yoga μπήκε στη ζωή της, όλα φαίνεται να άλλαξαν. Πλέον η Ιωάννα Δρανδάκη είναι Registered Υoga Τeacher E-RYT 500, YACEP®, υπεύθυνη διπλώματος Studio One Yoga και δημιουργός του προγράμματος Yoga Concept. Πρόθεσή της είναι να μας εμπνεύσει να κινηθούμε σταθερά προς τον δρόμο της καρδιάς και την αύρα της αγάπης.

Αναστασία Θυρή

Pilates Coach

Γεννημένη στη Ρόδο, η Αναστασία Θυρή ξεχωρίζει τόσο με τη δυναμική της παρουσία όσο και με το επαγγελματικό της background. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Tae Kwon Do, είναι μεταξύ άλλων διπλωματούχος Κρατικής Πιστοποίησης στην Προπονητική και certified instructor από το Europe Active Pilates, ενώ έχει την διεθνή πιστοποίηση Pilates με την υπογραφή του Alan Herdman & Studio One Academy. H Αναστασία χρησιμοποιεί την τεχνική της για να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όρια και τις αδυναμίες μας.

Ευριδίκη Καραγιάννη

Pilates Coach

Με ειδικότητα στις Ολυμπιακές Σπουδές, η Ευρυδίκη Καραγιάννη αποφοίτησε από τα  ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ αλλά στη συνέχεια φαίνεται πως ανακάλυψε την αλήθεια στο Pilates. Είναι Certified Pilates Mat & Equipment Τeacher by Alan Herdman Pilates, London & Studio One, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης σχετικά με Low Back Pain Syndrome, Post Natal, MOTR training κλπ. Διδάσκει τα τελευταία οκτώ χρόνια σε κορυφαίους χώρους και όραμά της είναι να μας παρασύρει στον δικό της υπέροχο κόσμο.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Fitness Coach

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), ο Γιώργος Παπαδόπουλος υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής Ελλάδος στο Judo. Σημαντική διάκριση, η κατάκτηση της 3ης θέσης στο LEADERFIT ELECTION DU MEILLEUR ESPOIR, PRO FITNESS INTERNATIONAL 2013 στο Παρίσι. Διδάσκει, εκπαιδεύει ενώ είναι International Fitness Presenter στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια. Έρχεται να μας παρασύρει με τον δυναμισμό και την ενέργειά του.

Τάνια Σαΐτη

Yoga Coach

Από επαγγελματίας χορεύτρια, η Τάνια Σαΐτη πέρασε σύντομα την πόρτα της Yoga. Εντρύφησε στο σύστημα της YogaWorks (500h RYT), ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις με σημαντικούς δασκάλους όπως οι Grevill Henwood (Kids Yoga), Άννα Κονοβέση (Prenatal Yoga), Valerie Saier (Νindra Yoga) κ.α. Η διδασκαλία της χαρακτηρίζεται ως «ασφαλής» για όλους, λόγω της ευθυγράμμισης που χρησιμοποιεί και της γνώσης που έχει στα props. Η Τάνια υπόσχεται με την Yoga να μας προσφέρει πολλαπλά οφέλη.

Δημήτρης Σκουφάκης

Pilates Coach

Από Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α, ο Δημήτρης Σκουφάκης έγινε στη συνέχεια CPT (Certified Personal Trainer by NASM) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Fitness στα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας. Η αγάπη του ωστόσο για τον κόσμο του Pilates τον οδήγησε παράλληλα και σε άλλα μονοπάτια. Αποτέλεσμα είναι να είναι διπλωματούχος τα τελευταία χρόνια σε Pilates Equipment και Mat. Αξιοποιεί τη δύναμή του για να μας εμπνεύσει και να μας κινητοποιήσει σε έναν πιο ουσιαστικό και ενεργό τρόπο ζωής.

Θοδωρής Φαμέλης

Yoga Coach

Δεκαοχτώ χρόνια πίσω και ο Θοδωρής Φαμέλης έρχεται σε επαφή με την Yoga. Όπως αναφέρει ο ίδιος, έκτοτε μαγεύτηκε από την φιλοσοφία της. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με αυτήν, ολοκληρώνοντας πολλά workshops και εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το YogaWorks YTT 200h, καθώς και τα Teacher Training 200hrs και Advanced Sadhana Training 300hrs στο Ghyta Yoga School. Το ταξίδι στη Yoga συνεχίζεται και εδώ με σκοπό να μας οδηγήσει σε δρόμο ήρεμο, φωτεινό και πιο αληθινό.

Νίκος Φλωράκης

Yoga Coach

Το ταξίδι του Νίκου Φλωράκη στην Yoga ξεκίνησε πριν 14 χρόνια. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στις αθλητικές επιστήμες και στο αθλητικό management, άρχισε να εκπαιδεύεται σε διάφορα επίπεδα, όπως στη Vinyasa Yoga με δάσκαλο το Σάββα Γιάντση, στην Yin Yoga με δάσκαλο τον David Kim και στη YogaWorks με δασκάλους την Άννα Ζώρζου, τον Chuck Miller, τον Edwin Berghman κ.α. Σκοπός του Νίκου είναι να συνδέσει την πρακτική και τη φιλοσοφία της Yoga με ένα ασφαλές επιστημονικό πρίσμα.

Έφη Χατζηγεωργάκη

Yoga Coach

Από μικρή στον αθλητισμό, η Έφη Χατζηγεωργάκη αγάπησε την Yoga και την μελέτησε με επιμονή, πάθος και λεπτομέρεια. Από το 2008 εμβαθύνει σε αυτήν με διαφορετικές εκπαιδεύσεις σε Acro–Yoga, Kundalini Yoga, Vinyasa Yoga, Forrest Yoga, Jivamucti Yoga και Aerial Yoga. Έχει λάβει πολλά σημαντικά διπλώματα, με σημαντικότερο ίσως το training Dharma Υoga 500ώρες και το δίπλωμα ‘’Life of a Yogi” από τον μεγαλύτερο γκουρού του αιώνας μας. Έχει εξελίξει την έκφραση του σώματος σε μορφή Τέχνης.

Get the latest news

Please enable the javascript to submit this form