fbpx
Πνιγμός από πίσω
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το μάθημα θα πρέπει να είστε κάτοχος συνδρομής. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και δείτε επιλεγμένα βίντεο δωρεάν για 3 ημέρες.

Ο πνιγμός από πίσω είναι μια δύσκολη περίπτωση, στην οποία πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια. Η σωστή τεχνική, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε δεξιότητες, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε τη σωματική μας ακεραιότητα. 

Ο Coach Γιάννης Γκόβας έχει ετοιμάσει για εμάς τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις με εναλλαγή κινήσεων, για να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση στο workout.

Ταχύτητα αντίδρασης, Αντανακλαστική αντίδραση, Έλεγχος αναπνοής
Γιάννης Γκόβας
Γιάννης Γκόβας
Self Defence Coach

Self Defence Coach

Ο Grand Master 8th DAN, Γιάννης Γκόβας είναι ο Lead Self Defence Coach μας.

Ο «δάσκαλος» του Tae Kwon Do της Ελλάδος με εμπειρία άνω των 40 ετών, έχει μαθητεύσει κοντά στον κορεάτη Grand Master Αν Χεν Κι TKD 9 DAN και σύντομα γίνεται βοηθός του.

To 1990 αναλαμβάνει καθήκοντα Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Poomsae Tae Kwon Do έως και το 2005. Από το 1995 έως και το 2004, συνεργάζεται με το Πολεμικό Ναυτικό και αναλαμβάνει την προπόνηση της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών (Ο.Υ.Κ.).

Έχει κατακτήσει πολλές φορές τον τίτλο του Πανελληνιονίκη και είχε εκπροσωπήσει την χώρα μας, ως μέλος Εθνικής Ομάδας, σε διεθνή Πρωταθλήματα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 κατόχους μαύρης ζώνης, καθώς επίσης Ολυμπιονίκες και πολλούς Πανελληνιονίκες στην επαγγελματική ακαδημία Tae Kwon Do Jaguar, που ίδρυσε και λειτουργεί από το 1986.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια των πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο, ενώ είναι πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Γυμναστηριούχων.

Για τον Grand Master 8th Dan Γιάννη Γκόβα, οι πολεμικές τέχνες είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που σε βοηθά να αποκτήσεις αυτογνωσία, να έρθεις σε επαφή με τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να νικήσεις τα κατώτερα στοιχεία του, όπως ο φόβος, τα πάθη και ο άκρατος εγωισμός.

Είναι ένας δρόμος πειθαρχίας και αυτοβελτίωσης, που οδηγεί σε μια καλύτερη ζωή.

Στο The Coach δημιούργησε και παρουσιάζει για πρώτη φορά μια πρωτοποριακή τεχνική αυτοάμυνας, που ονόμασε Dynamic Defence. Στόχος της συγκεκριμένης τεχνικής είναι η διαφυγή και όχι η συμπλοκή.

Να μπορείς κάθε στιγμή να προστατεύεις τον εαυτό σου, πρακτικά αλλά και λεκτικά. Η αυτοάμυνα δεν έχει κανόνες. Μαθαίνεις τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Στην εξάσκηση της πρέπει να μάθεις πως θα πέσεις, πως θα αποφύγεις και κυρίως πως θα πρέπει να κάνεις επαφή. Εάν δεν υπάρχει contact (επαφή) δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μάθεις την σωστή απόσταση και τα αντανακλαστικά σου να δουλεύουν στο 100%.

Σημαντικά στοιχεία που παρουσιάζει και στηρίζει στην κάθε online προπόνηση αυτοάμυνας είναι η ταχύτητα αντίδρασης, η αντανακλαστική αντίδραση και ο έλεγχος της αναπνοής.

Η αυτοάμυνα μετατρέπεται  σε απόλυτη άσκηση. Μια άσκηση που θα σε βοηθήσει να δεις άμεσα αποτελέσματα εξωτερικά και εσωτερικά και να αποκτήσεις ισορροπία και ηρεμία.

Μια άσκηση που θα μάθει στο σώμα σου να ανταποκρίνεται σε έκτακτες καταστάσεις και στο μυαλό σου να τις ανιχνεύει εγκαίρως.

Ήρθε η ώρα να συνδυάσεις την αυτοάμυνα με τη σωματική βελτίωση, την ανάταση της ψυχής, και του πνεύματος σου.

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την μοναδική εμπειρία Self Defence του The Coach.

Σχεδιάσαμε μοναδικές τεχνολογίες που διαχωρίζουν το The Coach από τα γνωστά YouTube Tutorials

Camera On/Off
07:06 ΔΙΑΡΚΕΙΑ
144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Επίπεδο Advanced
Εξοπλισμός Όχι
Free Trial Όχι

Δείτε επίσης

Κεφαλοκλείδωμα από το πλάι
Dynamic Defence
Πιάσιμο από το λαιμό με 2 χέρια
Dynamic Defence
Πιάσιμο από το λαιμό
Dynamic Defence
Πιάσιμο από την μπλούζα
Dynamic Defence
Πιάσιμο από τον ώμο
Dynamic Defence

Περισσότερα απο τον Coach σου

Πιάσιμο από το λαιμό
Dynamic Defence
Πιάσιμο από την μπλούζα
Dynamic Defence
Πιάσιμο από τον ώμο
Dynamic Defence
Πιάσιμο από το λαιμό με 2 χέρια
Dynamic Defence
Κεφαλοκλείδωμα από το πλάι
Dynamic Defence

Get the latest news

Please enable the javascript to submit this form

Κάνε την εγγραφή σου και απόκτησε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης και εκατοντάδες προπονητικές επιλογές. Εγγραφή